Web Analytics
scris duminică, 05.03.2023

(Video) Argeş. L-au găsit! Cadavrul plutea în acumularea Zigoneni!

În urmă cu puţin timp (duminică, 5 martie), pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș au extras din apa acumulării Zigoneni un cadavru. Este vorba despre trupul unui bărbat, care plutea undeva la marginea barajului.

(Video) Argeş. L-au găsit! Cadavrul plutea în acumularea Zigoneni!

Citeşte şi: Video. Pompierii au scormonit, din nou, după bărbatul dispărut în pârâul Valea Iașului

Din cauza stării avansate de putrefacţie (pompierii spun că acel corp a stat mult timp în apă), cei de la ISU Argeş nu pot stabili identitatea respectivei persoane. Toată lumea însă face legătura cu bărbatul care, în luna ianuarie a a acestui an, a fost luat de ape la Curtea de Argeş, după ce a alunecat pe o punte inprovizată când se întorcea de la serviciu.

Pompierii l-au căutat atunci zile în şir, inclusiv la baraj, cu ajutorul unui sonar. Fără succes însă.

Vom vedea însă, după cercetări, dacă este vorba despre una şi acceaşi persoană.

Update. Avem confirmarea!

presupunerile noastre s-au adeverit! La ora 14.20, Biroul de presă al IPJ Argeş a transmis că „în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana găsită decedată este un bărbat de 49 de ani, din Curtea de Argeș, a cărui dispariție fusese anunțată din 20 ianuarie.

De la acea dată și până în prezent, bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din polițiști, pompieri și voluntari.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal. Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul„.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită