Web Analytics

Argeș: Incendii cu pagube la fânar și magazie și la două autoutilitare

de | 16.07.2020 16:27 | Actualitate

 

Pompierii piteșteni au intervenit în cursul zilei de ieri la două incendii ce au produs pagube la o construcție folosită ca fânar și magazie și la două autoutilitare.

Prima intervenție a avut loc în localitatea Merișani, unde pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, care a cuprins un fânar și magazia aferentă acestuia.

În incendiu au ars aproximativ 1000 kg de fân, circa 400 kg de cereale, un butoi din lemn, lemne de foc, 7 ml de gard și acoperișul fânarului pe aproximativ 70 mp. Proprietarul în vârstă de 78 de ani a suferit arsuri de gradul I la membrele superioare, a fost asistat medical de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care ulterior l-a transportat la spital. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare, chibrit, brichetă).

Al doilea incendiu a avut loc pe strada Cireșului din localitatea Bradu la două autoutilitare parcate. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, care a intervenit pentru stingerea incendiului ce amenința să se extindă la alte vehicule parcate în vecinătate.

Flăcările s-au manifestat cu precădere la partea față a autoutilitarelor, iar la una dintre acestea s-au propagat și la spațiul destinat transportului mărfii. Acestea erau goale, iar incendiul este posibil să fi izbucnit din cauza unei probleme la instalația electrică a uneia dintre autoutilitare.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii