Web Analytics
scris miercuri, 10.04.2024

Argeș. Femeie ucisă de soț cu ciocanul de șnițele

O crimă îngrozitoare a a avut loc zilele trecute la Curtea de Argeș. Un bărbat  a fost arestat după ce și-a omorât partenera într-un mod brutal, folosind ciocanul de șnițele.

Argeș. Femeie ucisă de soț cu ciocanul de șnițele

Citește și: Un român a murit în urma unei explozii la o hidrocentrală din Italia

Tragedia s-a petrecut sâmbătă, 6 aprilie, în locuința din zona Capul Dealului, unde cei doi locuiau. Victima, Mihaela F., era o asistentă medicală chiar la Medicină Legală, în vârstă de 39 de ani. Femeia a fost ucisă de soțul ei, un bărbat de 43 de ani, care avea antecedente penale și fusese condamnat anterior. Conform primelor investigații, se pare că bărbatul, a fost în stare de ebrietate, când a început să o lovească pe soția sa cu ciocanul de snitele, pe fondul unui conflict mai aprins.

Citește și: Jucându-se cu focul, copiii au declanșat un incendiu la Costești

Imediat după ce a văzut că femeia este în stare de inconștiență, bărbatul s-a dus la mama sa să îi spună ce s-a întâmplat, iar femeia a sunat la 112. Ulterior, potrivit Ziarul Profit, bărbatul a dus-o pe soția sa, grav rănită și sângerând abundent, la camera de urgență a Spitalului din Curtea de Argeș.

Acesta a fost reținut duminică sub acuzația de tentativă de omor. Însă, luni seara, victima a murit la Spitalul Județean din Pitești, iar asta a condus și la arestarea bărbatului pentru 30 de zile sub acuzația de omor calificat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *