Web Analytics

Argeș. Femeie trimisă în judecată după ce a lovit și a furat banii unui minor

de | 7.07.2022 14:13 | Actualitate, Home

O femeie de 38 de ani, din Merișani a fost trimisă în judecată după ce, în luna mai, a lovit și a furat banii unui tânăr de 11 ani.

„Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tâlhărie calificată și tentativă la tâlhăria calificată.

Citește și: Apel respins pentru condamnaţii în cazul omorului de la Stoeneşti

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 27 spre 28 mai a.c., în jurul orei 02:00, o femeie de 31 de ani, din Merișani, care face parte din rândul persoanelor fără adăpost, ar fi deposedat, prin violență, un minor de 11 ani, de suma de 30 de lei. De asemenea, în seara zilei de 08 iunie 2022 ar fi amenințat cu acte de violență pe o altă femeie, iar în noaptea de 08 spre 09 iunie a.c., în jurul orei 01:00, aceasta ar fi încercat, tot prin acte de violență, să deposedeze pe același minor, de o sumă de bani.

Reamintim că, în ziua de 29 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut-o pe femeie, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind cercetatî sub măsura controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *