Web Analytics
scris marți, 13.08.2024

Argeș. Doi șoferi au ieșit „pozitivi” la Drugtest. Ce urmează

Duminică, 11 august, polițiștii din Curtea de Argeș au depistat un bărbat în vîrstă de 36 de ani, din Tigveni, care conducea un autoturism pe strada Progresului din municipiu, dar care, în urma testării cu dispozitivul Drugtest, a ieșit pozitiv la o substanță psihoactivă.

Argeș. Doi șoferi au ieșit „pozitivi” la Drugtest. Ce urmează

Citește și: Tânărul motociclist rănit la Berevoești a murit

În aceeași zi, polițiștii din Câmpulung au depistat un tânăr de 19 ani, din Dragoslavele, care conducea un autoturism pe strada Maramureș din municipiul de la poalele Mateiașului și care, la fel, a ieșit pozitiv la Drugtest, pentru o substanță psihoactivă.

Și unul, și celălalt au fost conduși la unități medicale pentru a le fi recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea determinării, prin analize de specialitate, a prezentei sau absenței în organism a substanțelor detectate.

În ambele cauze a fost luată măsura administrativă de retragere a permiselor de conducere, urmând ca la primirea rezultatelor de la medicina legală sau la împlinirea termenului de 72 de ore să fie dispuse măsurile legale ce se impun, în funcție de rezultate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...