Web Analytics
scris luni, 07.06.2021

Argeș: Continuă sancțiunile pentru nepurtarea măștii de protecție în spațiile închise

În ultimele 24 de ore, au fost organizate și desfășurate 22 de acțiuni punctuale (din care 19 acțiuni independente ale polițiștilor, două acțiuni cu reprezentați ai instituțiilor M.A.I. – jandarmi și pompieri argeșeni, și una cu reprezentanți ai altor instituții), fiind vizate, în special zonele aglomerate, zonele de agrement, centrele comerciale, restaurantele și mijloacele de transport în comun, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Argeș: Continuă sancțiunile pentru nepurtarea măștii de protecție în spațiile închise

În ziua precedentă, 134 de societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

 

Citește și Șuici: Șoferiță transporta material lemnos fără documente legale de proveniență

 

Au fost verificate, în total, 834 de persoane şi 104 mijloace de transport în comun.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei, după cum urmează:

-27 de sancțiuni, în valoare de 1.500 de lei, ca urmare a nepurtării măștii de protecție în spațiile pentru care există această obligație;

-o sancțiune, în valoare de 1.000 de lei, pentru organizarea unei petreceri private la domiciliu.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...