Web Analytics
scris joi, 28.12.2023

Argeș: Conduceau sub influența alcoolului. Ce sancțiuni au aplicat polițiștii

În ziua de 27 decembrie, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 57 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Târgu din Vale, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Argeș: Conduceau sub influența alcoolului. Ce sancțiuni au aplicat polițiștii

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, în ziua de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 32 de ani, din Schitu Golești, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Citește și Comunicat de presă ISU Argeș: ”Bucură-te de sărbători în siguranță”

Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Tot, în ziua de 27 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat din Mioveni, care conducea un autoturism, în timp ce se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită