Web Analytics
scris sâmbătă, 17.12.2022

Argeș. Cod galben de ploi însemnate cantitativ

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de ploi însemnate cantitativ valabilă vineri şi sâmbătă în 17 judeţe din vestul şi sud-vestul ţării, între care și județul Argeș. 
Citește și: Negocieri cu speranțe la Dacia. „Ne-am apropiat unii de alții. Am mai lăsat noi, au mai pus ei…”

Argeș. Cod galben de ploi însemnate cantitativ

Potrivit meteorologilor, în intervalul 16 decembrie, ora 12:00 – 17 decembrie, ora 12:00, în Banat, Crişana, Maramureş, nord-vestul Olteniei şi local la munte, vor fi ploi însemnate cantitativ, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor depăşi 25…30 l/mp şi pe arii restrânse, în special în zona Carpaţilor Occidentali şi în masivele vestice ale Carpaţilor Meridionali 40…60 l/mp. Ploile vor avea şi caracter de aversă şi pe alocuri vor fi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă a zilei de vineri va fi de 8…10 grade, iar minima nopţii de 2…4 grade. Trecător, în unele cartiere, se va forma ceaţă. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...