Web Analytics

Argeș: Cercetări finalizate de polițiști pentru încălcarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție și amenințare

de | 5.10.2023 17:07 | Actualitate, Home

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție, și amenințare, ambele în formă continuată (conform prevederilor art. 47 din Legea 217/2003, respectiv conform art. 206 din Codul Penal).

Citește și 210 elevi și 16 cadre didactice au fost beneficiari ai activităților educativ-preventive desfășurate de polițiști

Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada 18 martie – 20 august a.c., ulterior emiterii de către Judecătoria Pitești a unui ordin de protecție, un bărbat de 36 de ani, din Mărăcineni, ar fi încălcat în mod repetat obligațiile dispuse față de acesta prin ordin de protecție, în urma administrării probatoriului fiind documentate un număr de 16 acte materiale, precum și alte două acte materiale privind adresarea de amenințări față de două persoane vătămate, dintre care una în cursul lunii martie și una în cursul lunii aprilie.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *