Web Analytics
scris marți, 31.01.2023

Argeș: Cercetări finalizate de polițiști în dosare de tentativă de viol și furt calificat

În ziua de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

Argeș: Cercetări finalizate de polițiști în dosare de tentativă de viol și furt calificat

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 2 octombrie 2022, un bărbat de 49 de ani, din Pitești, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o femeie, prin folosirea de acte de violență, după ce a condus-o într-un parc, urmărind-o după ce persoana vătămată a intrat în toaletă.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 6 octombrie 2022, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința celui în cauză, în urma căreia au descoperit și ridicat mai multe mijloace de probă.

Reamintim faptul că, după administrarea probatoriului, bărbatul, care are antecedente penale, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, bărbatul aflându-se, în prezent, sub măsura arestului preventiv.

Citește și Davidești: Minori reținuți de polițiști

De semenea, în ziua de 30 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor și a probatoriului administrat, a fost identificat un bărbat de 48 de ani, din Rătești, care în ziua de 22 iulie 2022, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, ar fi sustras, din geanta unei femei, portofelul în care se aflau suma de 700 de lei, documente de identitate, carduri bancare și de sănătate. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *