Argeș: Campanie de informare pentru vaccinarea anti-Covid

de | 23.12.2020 14:06 | Actualitate, Home

 

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a hotărât marți, 22 decembrie, repartizarea în județ a unui număr de 28.762 de afișe, prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Puică Nicolae”. Afișele fac parte din campania de informare pentru vaccinarea anti-Covid și vor ajunge în toate localitățile județului.

Guvernul României pune la dispoziția cetățenilor platforma națională de informare despre vaccinarea împotriva COVID-19: https://vaccinare-covid.gov.ro/ .

 

Citește și Pitești-Râmnicu Vâlcea: Restricții de circulație în perioada sărbătoririi Crăciunului

 

Campania de vaccinare se va desfășura în trei etape, în țară fiind organizate aproximativ 900 de centre de vaccinare. În județul Argeș sunt amenajate 14 centre de vaccinare, la care se vor adăugă 3 caravane mobile (pentru persoanele aflate în centre rezidențiale și medico-sociale, nedeplasabile sau aflate în zone izolate). Astfel, vor exista trei centre de vaccinare în Pitești și câte unul în următoarele localități: Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Costești, Ștefănești, Topoloveni, Bârla, Boteni, Bradu, Micești și Mărăcineni.

Acest articol este despre: arges campanie informare vaccinare covid

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Liga 1: Rezultatele din etapa a 22-a și clasamentul actualizat
Liga 1: Rezultatele din etapa a 22-a și clasamentul actualizat

Jurnalul de Argeş vă prezintă rezultatele meciurilor înregistrate în etapa a 22-a din Liga 1 și clasamentul actualizat. Rezultatele: VineriFC Argeș - Dinamo 2-1 SâmbătăChindia - FC Voluntari 0-0Universitatea Craiova - Rapid 1-0 Citeşte şi: Programul de funcționare al...