Web Analytics
scris marți, 02.01.2024

Argeș. Călare pe motociclu, băut și fără permis, și-a rănit pasagerul. A fost reținut

Sâmbătă, 30 decembrie, în jurul orei 21:30, un motociclu s-a răsturnat în orașul Mioveni, iar un bărbat în vârstă de 28 de ani, pasager, a fost rănit.

Argeș. Călare pe motociclu, băut și fără permis, și-a rănit pasagerul. A fost reținut

Cum s-a întâmplat, de fapt, accidentul? Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Țițești, în timp ce conducea acel motociclu, dinspre direcția Davidești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la dreapta și s-a răsturnat. Cum spuneam, pasagerul, de fel din Mioveni, a fost rănit.

Citește și: Atenție, şoferi! Punctul de amendă a crescut de la 1 ianuarie 2024

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, conducătorul motociclului nu are permis pentru nicio categorie, iar în urma verificării cu aparatul etilotest, a reieșit că băuse. Aparatul a indicat valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru conducerea unui vehicul fără a avea permis și sub influența alcoolului și pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările au continuat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Iar pe 31 decembrie, în urma administrării probatoriului, bărbatul din Țițești a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești dispunând apoi în cazul său măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *