Web Analytics
scris duminică, 22.10.2023

Argeş. Băut, s-a răsturnat cu motocultorul! Pasagerul, dus în comă la spital!

Un eveniment rutier a avut loc sâmbătă noaptea, în Argeş, pe DJ 703I. Ce s-a întâmplat am aflat de la Biroul de presă al IPJ Argeş. În comuna Brăduleț, un utilaj agricol – motocultor – s-a răsturnat pe carosabil, iar pasagerul a suferit leziuni, fiind preluat de echipaj medical în stare de inconștiență.

Argeş. Băut, s-a răsturnat cu motocultorul! Pasagerul, dus în comă la spital!

Citeşte şi: Peste 200 de motociclişti, la paradă în centrul Piteştiului!

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Brăduleț, care conducea acel motocultor pe raza localității de domiciliu, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, când a virat spre dreapta, pe drum în pantă, s-a răsturnat pe lateral, împrejurare în care pasagerul, un bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, a fost grav rănit.

El a fost transportat la spital.

Conducătorul utilajului agricol a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influența băuturilor alcoolice; avea 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză va fi întocmit dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *