Argeș. Bărbați arestați după ce au furat un kilogram de aur

de | 7.10.2021 23:28 | Actualitate

,,Pentru documentarea activităţii infracţionale, în baza autorizării de către instanţa competenţă, în ziua de 7 octombrie a.c., poliţiştii (…) au efectuat două percheziţii domiciliare, în Piteşti şi Ştefăneşti, la locuinţele celor doi. Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 septembrie a.c., cei doi bărbaţi (…) ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui magazin de bijuterii din Piteşti, împrejurare în care sistemele antiefracţie nu funcţionau corespunzător, iar din interior ar fi sustras cantitatea de 1,1 kg de bijuterii din aur”, se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, bijuteriile sustrase au fost evaluate la 310.000 de lei.

De asemenea, din cercetări a rezultat că, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, cei doi ar fi pătruns prin efracţie într-o sală de jocuri de noroc, de unde ar fi sustras aproximativ 20.000 de lei.

Cei doi au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore, iar joi seară au fost prezentaţi în faţa instanţei, Judecătoria Piteşti dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile, relatează realitatea.net.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii