Web Analytics
scris marți, 11.06.2024

Argeș: Bărbat rănit de un copac doborât de vânt

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt în timpul unei furtuni care a afectat zona centrală a judeţului Argeş, în noaptea de luni spre marţi. Un bărbat care mergea cu bicicleta a fost rănit.

Argeș: Bărbat rănit de un copac doborât de vânt

Potrivit unui bilanţ întocmit de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, cele mai multe probleme au fost înregistrate în municipiul Piteşti. „În doar trei situaţii au căzut copaci sau crengi pe maşini, iar în alte cinci misiuni copaci şi crengi rupte au căzut peste conductori de electricitate, o conductă de gaze şi pe căile de circulaţie. Evenimentele nu s-au soldat cu victime”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş. Din cauza vântului puternic, un brad a căzut pe conducătorii de electricitate și o conductă stradală de gaze de pe strada George Coșbuc, în zona barierei. Din fericire, nu sunt persoane rănite, însă conducta a fost avariată. Pompierii argeșeni au oprit alimentarea cu gaze pe aceasta.

Citește și: Drama din spatele surâsului Carlei, asistenta moartă de la Spitalul Vedea

Alte intervenţii ale pompierilor au avut loc în comuna Vultureşti, unde un copac s-a prăbuşit peste cablurile de electricitate, şi în comuna Dârmăneşti, unde un copac a căzut pe carosabil şi a rănit un trecător care se deplasa cu bicicleta. Bărbatul de 69 de ani era conştient, el fiind transportat la spital de către echipajul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni.

Foto: ISU Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...