Web Analytics

Argeș. Bărbat arestat la domiciliu pentru furt țigări și băuturi alcoolice

de | 17.09.2023 14:31 | Actualitate, Home

În ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Pitești.

Citește și: Casa de Pensii Argeș. 169 de bilete la băi, cu plecare pe 27-30 septembrie

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 15 septembrie a.c., bărbatul s-ar fi deplasat într-un supermarket din Pitești, unde, prin amenințări cu acte de violență adresate angajaților, ar fi sustras cafea dintr-un recipient amplasat lângă dozatorul de cafea.

De asemenea, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul ar fi sustras, din același magazin, o sticlă de băutură alcoolică.

De menționat faptul că, bărbatul a fost prins în flagrant și la data de 13 septembrie a.c., după ce a sustras, din două magazine, o sticlă de băutură alcoolică și țigarete.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *