Web Analytics
scris marți, 12.03.2024

Argeș: Au fost aplicate de polițiștii rutieri amenzi în valoare de 52.020 de lei numai în ultimele 24 de ore

În ziua de 11 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Argeș: Au fost aplicate de polițiștii rutieri amenzi în valoare de 52.020 de lei numai în ultimele 24 de ore

Citește și FC Argeș-CSM Reșița se joacă sâmbătă, de la ora 14.00

Ca urmare a abaterilor constatate de către polițiștii rutieri, au fost aplicate 261 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 52.020 de lei. În cadrul celor 37 de filtre rutiere instituite, au fost reținute 11 permise de conducere și au fost retrase 19 certificate de înmatriculare. Dintre sancțiunile aplicate, 86 au fost ca urmare a depășirii regimului legal de viteză și două ca urmare a depistării sub influența băuturilor alcoolice.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Stimata redacție dar de ce politia nu da pe sinteza și ca beizadeaua Fica Antonio Ioan fiul infumuratului Fica Costi sef la Pol rutiera arges a fost prins de Pol rutiera Câmpulung gonind cu 123 km pe ora în acest oraș și e pericol public sa ucida oameni nevinovati pe strazi. Asa il educa tati?? la doar o săptămână dupa ce a fost amendat pe bune la ITP centura și viteza de colegii subalterni ai lui???ce interese au șefii mari de la ipj îl acoperă pe Costi care a nu își merita funcția?? Cine îi tine în brate Psd-ul și Ion Manzana???

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *