Web Analytics
scris miercuri, 24.07.2024

Argeș. Arestat pentru tentativă de omor la băutură

Polițiștii din Curtea de Argeș au reținut, luni, 22 iulie, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Galați, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Argeș. Arestat pentru tentativă de omor la băutură

Citește și: Examenul de definitivare. Peste 8.500 de candidaţi susţin miercuri proba scrisă

Despre ce s-a întâmplat am aflat de la Biroul de prresă al IPJ Argeș. Duminică, 21 iulie, în jurul orei 18:00, în timp ce se afla într-un imobil din Curtea de Argeș, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, cel în cauză ar fi agresat fizic un alt bărbat, tot din Galați, „lovindu-l cu un obiect taietor-înțepător în zona gâtului și piciorului”. Cei doi erau colegi pe șantierul autostrăzii Pitești-Sibiu.

Ulterior, în jurul orei 21, a fost solicitat un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate celui rănit.

Astfel, polițiștii de investigații criminale din Curtea de Argeș au întocmit dosar penal. Bărbatul de 30 de ani a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 22 iulie a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ulterior, în aceeași zi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

La aceeași dată, pe bază evaluării gravității faptei, a modului și a circumstanțelor de comitere a acesteia, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a propus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, măsură admisă de instanța competentă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită