Web Analytics

Argeș: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală și distanțare fizică

de | 5.10.2020 14:09 | Actualitate

 

În ziua de 4 octombrie a.c., poliţiştii argeşeni, împreună cu jandarmi, pompieri și polițiști locali, dar și cu reprezentați ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au acţionat în sistem integrat, în centre comerciale și zone adiacente, la unități de alimentație publică, zone de agrement, zone cu aflux ridicat de persoane, precum și în mijloace de transport în comun.

În cadrul acţiunilor desfăşurate în cursul zilei de ieri, au fost verificate 70 de societăţi comerciale, fiind vizate centrele comerciale, piețele, târgurile, terasele, dar și mijloacele de transport în comun.

În cadrul acţiunilor, au fost legitimate 357 de persoane, au fost verificate peste 250 de autovehicule și mijloace de transport în comun, iar în urma verificărilor efectuate de toate structurile, au fost aplicate 77 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 16.500 de lei.

Sancţiunile au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală, precum şi pentru neluarea măsurilor de distanțare fizică între clienți.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii