Web Analytics

Argeș: Amenzi de peste 30.000 de lei aplicate de jandarmi în week-end

de | 25.01.2021 11:43 | Actualitate

 

În acest sfârșit de săptămână jandarmii argeșeni alături de celelalte instituții abilitate au continuat seria acțiunilor de verificare a măsurilor de protecție sanitară impuse pe raza județului Argeș, în urma cărora au fost aplicate peste 70 de sancțiuni contravenționale, suma acestora depășind 30.000 de lei.

În noaptea de 23 spre 24 ianuarie, jandarmii argeșeni au fost sesizați despre faptul că, în cartierul Prundu din municipiul Pitești, într-un apartament se ascultă muzică la volum maxim și se aud țipete. Ajunși la fața locului, jandarmii au încercat să ia legătura cu persoanele care se aflau în interior, dar fără succes.

 

Citește și Polițiștii au efectuat controale privind respectarea măsurilor antiCovid

 

Au aflat de la vecini că apartamentul este închiriat și au solicitat proprietarului să le deschidă pentru a putea opri zgomotul. Într-un final, jandarmii au descoperit că în interior se aflau trei băieți și trei fete care petreceau.

Toți șase au fost sancționați pentru tulburarea liniștii locatarilor și pentru că au organizat și participat la o petrecere privată. Mai mult de atât, două dintre tinere au fost sancționate și pentru refuzul de a se legitima în fața jandarmilor. În total au fost aplicate amenzi de 14.500 de lei.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii