Web Analytics
scris vineri, 24.02.2023

Argeș: Amendă de 5.000 de lei la o unitate de service auto

În ziua de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Argeș au acționat pentru verificarea respectării dispozițiilor O.G. 36/2002 privind autorizarea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de reparaţii, de reglare, de modificări constructive, de reconstrucţie a vehiculelor rutiere, precum şi de dezmembrare a vehiculelor uzate.

Argeș: Amendă de 5.000 de lei la o unitate de service auto

În cadrul activităților, au fost verificate 4 locații, în care se desfășurau activități ce fac obiectul actului normativ amintit, în care au fost constatate abateri, astfel:

Citește și Teiu: Mesaje de amenințare la adresa polițistului după ce a fost depistat la volan sub influența alcoolului

– a fost constatată o infracțiune, fiind înregistrat un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare fără drept a unei profesii sau activități, conform art. 348 din Codul Penal, ca urmare a depistării unei persoane care desfășura activiăți de reparații auto fără a fi autorizat;

– a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, conform O.G. 36/2002, ca urmare a nerespectării condițiilor care au stat la baza autorizării de către un agent comercial;

– ca urmare a deficiențelor constatate în două locații ale unor unități service, a fost sesizat Registrul Auto Român, pentru efectuarea de verificări conform competențelor specifice.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *