Web Analytics
scris vineri, 13.10.2023

Argeș. Administrator de firmă, judecat pentru înșelăciune și delapidare

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea mai multor infracțiuni: înșelăciune în formă continuată, delapidare în formă continuată, instigare la fals în declarații în formă continuată și fals informatic în formă continuată.

Argeș. Administrator de firmă, judecat pentru înșelăciune și delapidare

Citește și: Casa de Pensii Argeș. Alte bilete de tratament în stațiuni

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, „în perioada octombrie-decembrie 2022, în mai multe rânduri, un bărbat de 38 de ani, din Mioveni, în calitate de administrator în fapt al unei firme, ar fi indus în eroare mai multe persoane fizice, din mai multe județe, cărora le-ar fi prezentat ca adevărat faptul că au comandat un produs on-line, deși în realitate nu făcuseră acest lucru, produse pe care persoanele le-au primit prin curier și pentru care au plătit suma de 69,99 lei”.

Totodată, în aceeași perioadă, în calitate de administrator al firmei, el ar fi retras mai multe sume de bani provenite din activitatea respectivei societăți comerciale, în valoare totală de 55.609,24 lei, pe care și le-ar fi însușit fără drept.

Pentru recuperarea prejudiciului a fost instituit sechestru asigurator asupra mai multor bunuri mobile ale împricinatului.

În acest an, pe 20 ianuarie, polițiștii au făcut percheziții în Pitești, Mioveni și Carpen, județul Dolj, la sediul a două societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor.

De asemenea, pe 21 ianuarie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus față de bărbatul din Mioveni măsura controlului judiciar timp de 60 de zile.

Iar acum dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *