Argeș. ACUM! Accident rutier cu două victime, în miez de noapte, la Cotmeana!

de | 26.04.2022 01:55 | Actualitate, Home

Impact între două autoturisme în comuna argeșeană Cotmeana! Două persoane au fost rănite în urma accidentului rutier. Din primele informații, aflăn că șoferul unuia dintre autoturisme nu ar fi acordat prioritate și a intrat într-o altă mașină care se deplasa regulamentar.

Citește și: Schimbări de trafic în Pitești. 22 de propuneri analizate  

În urma impactului, două persoane au suferit mai multe leziuni și au fost preluate de un echipaj SMURD și de unul al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care le-a acordat primele îngrijri medicale la fața locului. Deocamadată nu se cunoaște dacă rănile le pun viața în pericol astfel încât să fie nevoie de transportul acestora la spital pentru mai multe îngrijri. (A.N)

Foto: descriptiv

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed