Web Analytics
scris joi, 20.04.2023

Argeș: Acțiuni de menținere a ordinii publice în mediul urban. S-a lăsat cu zeci de sancțiuni

În ziua de 20 aprilie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au desfășurat acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice și prevenire a faptelor contra patrimoniului, respectare a normelor de circulație pe drumurile publice, precum și verificare a modului de îndeplinire a obligațiilor specifice agenților de pază.

Argeș: Acțiuni de menținere a ordinii publice în mediul urban. S-a lăsat cu zeci de sancțiuni

Polițiștii de ordine pubică au legitimat 206 persoane, au verificat aproape 50 de autovehicule și au controlat 14 agenți de pază. De asemenea, polițiștii compartimentelor Sisteme de Securitate din cadrul secțiilor de poliție au verificat modul de organizare a dispozitivelor de pază la 10 obiective.

Citește și Percheziții pentru administrarea de probatoriu în dosare penale în Pitești și Cocu

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat un total de 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.840 de lei, fiind retrase două certificate de înmatriculare.

Sancțiunile au fost aplicate după cum urmează:

-7 sancțiuni, cu o valoare de 2.100 de lei, conform Legii 61/1991;

-25 de sancțiuni, cu o valoare de 1.740 de lei, conform OUG 195/2002R, fiind retrase și două certificate de înmatriculare;

-două sancțiuni, cu o valoare totală de 4.000 de lei, conform HG 301/2021 privind normele de aplicare ale Legii 333/2003 privind paza obiectivelor și bunurilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...