Web Analytics

Argeș. A lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului

de | 25.04.2022 07:49 | Actualitate

Un bărbat în vârstă de 29 de ani este cercetat de către poliţiştii din Argeş după ce, duminică seară, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un biciclist după care a fugit de la locul accidentului. Şoferul a fost prins iar testele arată că atât el, cât şi biciclistul, consumaseră alcool.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 65A, în comuna argeşeană Miroşi. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Costeşti, ajunşi la faţa locului, l-au găsit pe biciclist rănit, constatând că şoferul care l-a acroşat părăsise locul accidentului, potrivit news.ro.

Citește și:  DNA reacționează la comentariile politicienilor, unele acide, cu privire la anchetarea importului de vaccinuri anti-Covid

În urma căutărilor, conducătorul autoturismului a fost găsit la scurt timp, pe raza comunei unde a avut loc accidentul. Testele pentru alcoolemie au arătat că atât şoferul, în vârstă de 29 de ani, cât şi biciclistul, care are 54 de ani, erau băuţi, în cazul şoferului alcoolemia depăşind 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește și: Președintele ucrainean Volodimir Zelenski îndeamnă la o întâlnire cu Putin, pentru ”a pune capăt războiului”

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului, conform art. 196, 338 şi 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, informează IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *