Web Analytics
scris luni, 26.02.2024

Argeș: A crescut numărul șoferilor depistați băuți la volan

În dimineața zilei de 25 februarie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 26 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe str. Serelor de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Argeș: A crescut numărul șoferilor depistați băuți la volan

În ziua de ziua de 25 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 55 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe str. Sfânta Vineri de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Citește și POLIȚIA ARGEȘ: ACTIVITĂȚI PENTRU ASIGURAREA ORDINII PUBLICE

De asemenea, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni au depistat doi bărbați, care conduceau autovehicule în timp ce se aflau sub influența alcoolului, valorile rezultate în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,74 și 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, polițiștii au depistat un bărbat de 58 de ani, din Vlădești, care conducea un autoturism pe DJ 732, pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au depistat și un bărbat de 40 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest valoarea a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare a rezultatelor testării, cei doi au fost conduși la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În ambele cauze a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *