Web Analytics

Argeș. A condus beat și fără permis o mașină furată

de | 12.09.2022 15:26 | Actualitate, Home

În noaptea de 11 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificatconducere fără drept și sub influența alcoolului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Valea Iașului.

Citește și: La volan, sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 11 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, cel în cauză ar fi sustras un autoturism, neasigurat și cu cheile în contact, parcat pe raza municipiului Curtea de Argeș, pe care l-ar fi condus câțiva metri, până a lovit un parapet, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare dect limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie dispuse măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *