Web Analytics
scris luni, 19.12.2022

Argeș. A amenințat cu bătaia copiii fostei concubine

Un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești, a fost rținut de polițiști după ce a amenințat cu bătaia cei doi copii minori ai fostei concubine. În urma acestora, bărbatul în cauză a fost plasat sub control judiciar.

Argeș. A amenințat cu bătaia copiii fostei concubine

„În ziua de 18 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și au reținut un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești.

Citește și: De la 1 ianuarie se scumpeşte apa la Piteşti

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 17 spre 18 decembrie a.c., bărbatul și-ar fi amenințat cu acte de violență copilul de 9 ani, precum și pe un minor de 13 ani, ambii ai fostei concubine.

În urma completării analizei de evaluare a riscului, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru 5 zile, bărbatul fiind evacuat din locuința unde stătea împreună cu fosta concubină și minorii.

După administrarea probatoriului,  bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, transmite IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...