Web Analytics
scris sâmbătă, 15.06.2024

Argeș. 8.385 de șomeri aflați în plată. Cei mai mulți sunt bărbați

Cum stăm cu șomajul? Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, numărul șomerilor înregistrați la finele lunii martie 2024, ultima lună de la care avem date oficiale de la Direcția Județeană de Statistică, a fost de 8.385 persoane, în scădere cu 101 persoane (-1,2%) comparativ cu sfârșitul lui februarie a acestui an și în creștere cu 115 persoane (+1,4%) față de luna martie 2023.

Argeș. 8.385 de șomeri aflați în plată. Cei mai mulți sunt bărbați

Citește și: 162.911 salariați în Argeș, la finele lui martie. Cât au câștigat

Analizând structura pe sexe a acestor şomeri înregistrați (adică aflați în plată), s-a constatat că predomină bărbații, ei având o pondere de 53,4% din totalul șomerilor înregistrați.

Statisticienii mai transmit că rata şomajului înregistrată la 31 martie în județul Argeș a fost de 3,6%, depășind media la nivel național (3,1%).

Vă reaminitim că la finele aceleiași luni, martie, a acestui an, în Argeș activau 162.911 salariați, potrivit Direcției Județene de Statistică.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită