Web Analytics

Argentina de Mioveni face dezvăluiri din „bucătăria” social-democraţilor

de | 20.04.2016 17:07 | Politica si Administratie

# Mircea Andrei şi PAM aprind scena politică din judeţ # Fosta directoare a Centrului Cultural Mioveni spune că” PSD Argeș se află într-o perioadă de autodistrugere” # Mircea Andrei, liderul Partidului pentru Argeș și Muscel, întărește și el spusele Argentinei Culcuș, declarând că „ Astăzi, PSD a ajuns un partid izolat în Argeș”

Întâlnirea cu ziariștii a președintelui PAM, Mircea Andrei, de la sfârșitul săptămânii trecute, a stat sub semnul nu doar al recentului anunț privind candidatura Argentinei Culcuș la Primăria Mioveni dar și al unor planuri privind înțelegerile politice cu partidele de dreapta și viitorul formațiunii politice. „Ce aș putea să vă mai spun este că în aceste zile au început discuții între partidele de pe dreapta eșicherului politic,  discuții care vor duce la formarea unei majorități în Consiliul Județean de pe partea dreaptă dar avem candidații noștrii, fiecare  partid are candidații săi. În ceea ce privește lista pentru Consiliul Județean, las la aprecierea cetățenilor pentru cine vor pune ștampila pe buletinul de vot. Dacă sunt mulțumiți cu ceea ce s-a întâmplat din 1990 până astăzi, vor vota PSD -ul. Dacă sunt nemulțumiți, vor vota unul dintre partidele de dreapta. Eu le recomand partidul județului nostru, Partidul pentru Argeș și Muscel. Dacă cetățenii din județul Argeș vor avea curaj să facă un experiment unic din ’90 până astăzi, vom deveni cel mai puternic partid regional. Asta va însemna o lecție dată partidelor de la București, o lecție că trebuie să înțeleagă că înaintea partidelor sunt interesele cetățenilor.  Astăzi, PSD Argeș este un partid izolat fiindcă nimeni nu vrea să stea de vorbă cu o persoană nefrecventabilă. Cei din  PSD Argeș au coborat nivelul de civilizație al acestui județ la cote inacceptabile. Vor plăti prețul acestei gestiuni proaste și  frauduloase pe data de 5 iunie, la alegerile locale!”, a mai spus Mircea Andrei.

Argentina Culcuș: „Oricâtă înțelegere ai avea, nu te mai poți regăsi astăzi în PSD Argeș”

Venind din interior, după ce a decis să treacă la PAM, deși era membră din 2001 a PSD și vicepreședinte al organizației județene de femei, fosta directoare a centrului cultural Mioveni, Argentina Culcuș, a făcut câteva dezvăluiri din „bucătăria” social democraților. „Am fost membră PSD din anul 2001, sunt un om stabil, un om onorabil, dar PSD-ul, din punctul meu de vedere, se află într-o perioadă de autodistrugere. Oricât de mult bun simț ai avea, oricât de înțelegător ai fi, nu cred că poți să te mai regăsesti acolo. În PSD sunt foarte mulți oameni buni dar și alte categorii. Decizia de a veni la PAM am luat-o într-un moment puțin mai dificil. Într-un moment în care, după o evaluare echilibristică anuală, am primit mai puțin cu o sutime decât aveam nevoie să îmi continui proiectele ca director la Centrul Cultural Mioveni. Nu este o răzbunare pentru că am fost trântită la concurs, dar eu am depus foarte mult suflet, iubesc acest oraș, cunosc toate problemele din Mioveni și vreau să îmi continui proiectele dintr-o altă poziție, aceea de primar. Am experiență în administrația publică locală, am avut rezultate extrem de bune la instituția pe care am condus-o și cred că pot să fac față acestei funcții. Sunt foarte multe reacții, chiar sunt surprinsă de câți oameni mă caută și câți oameni îmi sunt alături, mulți afișează acest lucru, alții nu pentru a nu avea probleme. Foarte mulți din partid vin după mine, jumătate din organizația din Mioveni mă urmează”.

Săptămâna și achiziția pentru PAM: și consilierul județean Leonard Soare a trecut la partidul lui Mircea Andrei

Neregăsindu-se pe niciun loc pe lista PSD pentru CJ Argeș, consilierul Leonard Soare a decis să schimbe tabăra, alegând Partidul pentru Argeș și Muscel, care i-a oferit șansa continuării proiectelor sale și l-a plasat pe un loc eligibil. Leonard Soare este cel mai vechi consilier județean, activează din 1992, de la înființarea CJ Argeș și până în prezent, cu o activitate  bogată în sectorul organizațiilor neguvernamentale, ca președinte al Asociației Comunitatea Montană Iezer Muscel și al Asociației pentru Dezvoltare Locală Argeș, cu un portofoliu semnificativ de proiecte și parteneriate europene, peste 50 până în acest moment.
„Confirm intenția mea de a candida pentru un nou mandat de consilier județean pe lista Partidului pentru Argeș și Muscel, acesta fiind singurul partid care m-a invitat să particip la viitoarele alegeri locale. Voi putea astfel să-mi continui proiectele de promovare a imaginii județului dar și a țării în Europa, prin programele europene, atât prin Asociația pentru Dezvoltare Locală Argeș dar și prin Comunitatea Montană Iezer Muscel, pe care le prezidez. Prin aceste organizații au fost realizate peste 50 de proiecte de înfrătire pentru localități din Argeș, inclusiv parteneriate externe pentru Consiliului Județean Argeș. Aceste asociații au implementat și proiecte cu finantare europeană, prin care s-au creat zeci de locuri de muncă, destinate persoanelor din grupuri vulnerabile”.

O altă lovitură dată de Mircea Andrei PSD Argeș: și viceprimarul din Godeni va candida la primărie din partea PAM

O altă achiziție importantă a PAM este viceprimarul localităţii Godeni, Laurenţiu Cristian Soare. Astfel, PSD-ul mai rămâne fără un membru important, mai ales că vicele de la Godeni este tânăr și are mari şanse de a câştiga primăria.
„La Partidul pentru Argeș și Muscel  am găsit deschiderea necesară pentru a-mi promova ideile pentru dezvoltarea comunităţii, lucruri pe care le cunosc destul de bine, ţinând cont că am o experienţă semnificativă, prin prisma faptului că vin de pe postul de viceprimar al localităţii”, a precizat Laurenţiu Cristian Soare.
Material realizat de Alina Crângeanu

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii