Web Analytics

Argentina Culcuş: „În maxim două luni mă voi întoarce ca manager la Centrul Cultural Mioveni, dacă primăria nu face recurs”

de | 2.02.2017 17:56 | Actualitate

3 CulcusÎn ultima vreme s-a vehiculat că Gabriel Bratu vrea să părăsească şefia Centrului Cultural Mioveni pentru a ocupa un post de director în cadrul Ministerului Educaţiei. Întrebat dacă se confirmă aceste zvonuri, Bratu ne-a răspuns: „nu neapărat, dar oricând aş renunţa la un post de manager la Centrul Cultural pentru o oportunitate de carieră”. Social-democratul neagă însă că i-ar fi fost oferit un post de director la Ministerul Educaţiei. „La momentul ăsta, nu mi s-a oferit niciun post. N-a fost nicio discuţie. E doar un zvon. Dacă mi s-ar oferi, depinde de specificul postului. Într-o anumită situaţie, probabil că aş pleca, dar depinde şi ce post mi se oferă”, a declarat Gabriel Bratu pentru Jurnal de Argeş.

Gabriel Bratu: „Doamna Culcuș n-a câștigat niciun proces! Probabil că procesul său va ajunge la Înalta Curte”

3 BratuCât despre zvonul că intenţia sa de a pleca de la Centrul Cultural ar avea legătură şi cu faptul că fosta directoare, Argentina Culcuş, a câştigat în primă instanţă procesul cu Primăria Mioveni şi ar putea reveni la şefia instituţiei, Bratu afirmă: „Dna Culcuş n-a câştigat niciun proces! A câştigat într-o primă instanţă, urmează o altă instanţă, urmează un parcurs al unui proces pe care ea îl are cu primăria, care probabil că va ajunge la Înalta Curte. La un moment dat, probabil că o instanţă superioară, gen Înalta Curte, se va pronunţa într-un fel sau altul. Dacă dumneaei a fost nedreptăţită şi o instanţă va stabili acest lucru, probabil că se va întoarce. Nu am o problemă din punctul ăsta de vedere! E normal să respectăm legea, nu?”.
Am contactat-o şi pe fosta directoare a Centrului Cultural Mioveni pentru a afla când va reveni în funcţia pe care a pierdut-o în aprilie anul trecut, după ce a fost respinsă la concursul organizat pe post. „Mai este o cale de atac. Aştept să văd dacă Primăria Mioveni va face recurs în acest proces şi după aceea, în termenul pe care instanţa o să mi-l dea, mă întorc la post. Dacă primăria nu face recurs, în maxim două luni voi fi repusă în funcţie”, ne-a declarat Argentina Culcuş.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii