Web Analytics

Arestaţi preventiv pentru trafic de droguri

de | 6.04.2017 12:21 | Actualitate

arestati trafic droguri

Şapte persoane au fost reţinute pentru trafic ilicit de droguri de risc, în urma percheziţiilor pe care poliţiştii constănţeni le-au efectuat în această săptămână.


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat, pe 4 aprilie a.c., 11 percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic ilicit de droguri de risc.
Perchezițiile au vizat un grup de persoane care, în perioada 2016-2017, ar fi creat o reţea de distribuție a drogurilor de risc pe raza județului Constanța. Oamenii legii au ridicat de la domiciliile persoanelor în cauză 232 de grame cannabis, ţigarete cu cannabis, dispozitive de preparat, porționat și ambalare a dozelor de droguri, 3.665 de lei, precum și alte mijloace de probă de interes pentru cauză.
De asemenea, 25 de persoane au fost conduse pentru continuarea cercetărilor la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța. Pe baza probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța a dispus continuarea urmăririi penale față de 10 persoane.
Pentru şapte dintre aceste persoane a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu. Persoanele reținute au fost prezentate Tribunalului Constanța, magistrații dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii