Arestat preventiv pentru distrugerea unor mașini prin incendiere

de | 11.03.2021 15:00 | Actualitate

Bărbat arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a incendiat o mașină din Pitești, iar, ulterior, focul a afectat alte 4 mașini. Bărbatul a mai rupt și sistemul de alarmă al unei pensiuni din Pitești.  „În ziua de 10 martie a.c., polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere și au reținut un bărbat de 39 de ani, din localitatea Alunu, județul Vâlcea. Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 2 spre 3 martie, în jurul orei 04:00, cel în cauză ar fi distrus prin incendiere un autovehicul, din care anterior ar fi sustras mai multe articole vestimentare, iar incendiul a afectat 5 autovehicule.

Citește și Stelică Crăciun îşi ameninţa victimele cu moartea, cu violarea soţiilor şi a fiicelor şi cu incendierea afacerilor

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior a fost prezentat în fața instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Reamintim că, în ziua de 3 martie a.c., cel în cauză a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după ce ar fi distrus prin smulgere sistemul de control-acces situat pe zidul exterior al unei societăți comerciale din municipiul Pitești”, transmite IPJ Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed