Arestat preventiv după ce a agresat o bătrână și a lăsat-o fără bani

de | 1.10.2021 12:06 | Actualitate, Home

În ziua de 30 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 11 septembrie a.c., un bărbat de 38 de ani, din Mioveni, ar fi pătruns, fără drept, în locuința unei femei de 63 de ani, din Pitești, de unde, folosind violența, ar fi sustras suma de 500 de lei și ar fi fugit.

Bărbatul a fost depistat, la scurt timp, de polițiștii Secțiilor 1 și 4 Pitești și condus la sediul poliției, pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Reamintim că în seara zilei de 11 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale au reținut pe bărbatul în cauză pe 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua următoare a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Acest articol este despre: #aresrat,batrana,mioveni,talharie,violenta

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Prima TV: MINISTRUL APĂRĂRII, VASILE DÎNCU, VINE LA INSIDER POLITIC
Prima TV: MINISTRUL APĂRĂRII, VASILE DÎNCU, VINE LA INSIDER POLITIC

 România, la înaintare! Situația politică din Ucraina, acțiunile Rusiei, dar și pozițiafermă a NATO, pun România în gardă. Chiar președintele Klaus Iohannis declara,la sfârșitul ședinței CSAT că “trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu”. Citește și: Procurorii...

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...