Web Analytics

Arde în continuare hala din Pitești. 50 de pompieri intervin pentru stingerea focului

de | 10.06.2022 08:58 | Actualitate

Pompierii intervin în continuare, vineri dimineaţă, pentru lichidarea incendiului izbucnit la un depozit de solvenţi de la intrarea pe A1, drumul 23. (detalii AICI)

„Echipajele sosite în sprijin de la celelalte judeţe s-au retras, iar în continuare au rămas forţele şi mijloacele noastre. Nu au fost probleme de ordin medical (…). Sunt 13 autospeciale de stingere cu aproximativ 50 de pompieri. Datorită intervenţiei prompte şi operative, incendiul nu s-a extins la construcţiile celorlalţi vecini din apropiere, manifestându-se la depozitul aflat în spaţiu deschis şi la o parte din asteriala unei construcţii administrative. De asemenea a mai ars o semiremorcă aflată în apropierea focarului”, a mai anunţat ISU Argeş.„, a transmis în această dimineață, ISU Argeș.

Citește și:Prefectul de Argeș, declarații cu privire la explozie, direct de la fața locului

Substanţele scurse din incintă au ajuns într-un canal de fugă, fiind monitorizate de către pompieri, care au construit şi câteva baraje. Ulterior, specialişti de la Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea au acţionat pentru a inhiba acele substanţe.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *