Web Analytics

Archangels Motor Fest a umplut Topoloveniul de rockeri. Concertul Iris a blocat străzile din oraș

de | 12.09.2021 10:12 | Actualitate

Aseară la ora 22.00, înainte de concertul IRIS, toate străzile din Topoloveni erau blocate. N-a mai văzut demult orașul așa ceva! Urma să cânte trupa cap de afiș a unui festival organizat după manual de băieții de la clubul moto Archangels MC România.

 

Biletele la festival, aflat deja la a patra ediție, erau deja sold out pentru accesul în noua locație amenajată în timp record de primarul Gheorghiță Boțârcă și echipa lui, în Târgul Cârcinovului. Iar Iris și Cristi Minculescu au fost magici, ca în vremurile bune, căci nu degeaba sărbătoresc în această toamnă 4 decenii de existență a trupei.

Fotografiile sunt relevante, arată locația în aer liber full de rockeri și rockerițe de toate vârstele, veniți din toate colțurile țării. Am văzut chiar și mașini cu număr de Alba în parcare. Concertul Iris s-a închis după miezul nopții, la fel, concertul băieților de la Trooper a durat peste o oră și a fost super tare. De altfel, ei au compus și imnul celor de la Archangels Motor Club, un imn despre libertate, cântat pe scenă împreună cu cei cărora le-a fost dedicat.

Fără să exagerăm, festivalul a fost nr 1 ca organizare, participare, paradă moto și muzică rock, în cele două seri de concerte, vineri și sâmbătă, din tot ce s-a ținut anul acesta în România. Jurnalul de Argeș a fost partener media al evenimentului, iar Consiliul Județean și Primaria din Topoloveni parteneri oficiali. ( G.G)

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole