Web Analytics
scris duminică, 12.05.2024

Aproape 800 de permise de conducere, reţinute de poliţişti în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au reţinut, sâmbătă, 798 de permise de conducere şi au retras 354 de certificate de înmatriculare, a informat Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră într-un comunicat remis presei, transmite Agerpres.

Aproape 800 de permise de conducere, reţinute de poliţişti în ultimele 24 de ore

Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

„Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 134 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, au fost reţinute 798 de permise de conducere, dintre care 387 pentru viteză, 77 pentru alcool şi 12 pentru droguri şi au fost retrase 354 de certificate de înmatriculare”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 3.000 de solicitări ale cetăţenilor şi au constatat peste 11.200 de fapte contravenţionale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...