Web Analytics
scris marți, 11.06.2024

Aproape 4.000 de spectatori la primul antrenament al tricolorilor, la EURO 2024 Germania

Aproape 4.000 de români au asistat, marți, la primul antrenament al Naționalei de fotbal din Germania, transmite FRF.

Aproape 4.000 de spectatori la primul antrenament al tricolorilor, la EURO 2024 Germania

Naționala României a ajuns luni seara în Germania, iar marți a avut programată prima ședință de pregătire pe Würzburg Arena, stadionul din orașul care îi găzduiește pe tricolori pe durata EURO 2024. Antrenamentul a fost deschis publicului, iar aproape 4.000 de fani i-au urmărit pe jucătorii care au readus România la un turneu final după o pauză de 8 ani.

Citește și: Echipa naţională a României pleacă luni în Germania, pentru Campionatul European de fotbal

La rândul lor, fotbaliștii naționalei, în frunte cu căpitanul Nicolae Stanciu, le-au transmis recunoștința printr-un banner pe care l-au afișat la intrarea pe gazon, dedicat atât cluburilor care i-au format, cât și suporterilor care îi susțin necondiționat: „Vă mulțumim pentru încredere!”. „Sper să avem cât mai mulți fani pe stadioane la acest EURO și să ne susțină. Ei trebuie să înțeleagă un lucru: poate nu își dau seama cât de importanți sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg bine. Un cântec sau un Hai, România! cântat de tot stadionul îți dă o energie incredibilă în momentul acela”, a declarat Radu Drăgușin la o conferință de presă, înaintea antrenamentului.

Programul din Grupa României de la EURO

17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina, Munchen; 17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia, Frankfurt; 22 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, Dusseldorf; 22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln; 26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt; 26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită