Web Analytics
scris joi, 29.12.2022

Aproape 300 de polițiști, la datorie de Revelion

Polițiștii argeșeni vor fi la datorie în acest sfârșit de an. Aproape 300 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic, în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, în scop preventiv.

Aproape 300 de polițiști, la datorie de Revelion

Pe drumurile publice, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru prevenirea producerii unor accidente grave și vor folosi aparate de măsurare a vitezei, de stabilire a prezenței alcoolului în aerul expirat, precum și drugteste.

„În această perioadă, polițiștii de la arme, explozivi și substanțe periculoase, împreună cu polițiștii celorlalte structuri, au intensificat acțiunile de prevenire și combatere a evenimentelor cauzate de folosirea ilegală a articolelor pirotehnice. Până în prezent au fost retrase peste 1.200 de kg de astfel de materiale”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și A fost promulgată legea prin care se reactivează radarele fixe

Poliţiştii specializați în investigarea criminalității economice au acţionat și pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, verificarea legalităţii activităţilor desfăşurate de către unităţile de alimentaţie publică şi de cazare a turiştilor.

În aceste zile, polițiștii vor verifica modul în care sunt vândute produsele specifice sărbătorilor de iarnă, precum petardele și artificiile. Verificările se vor intensifica și la societăţile comerciale, în special la unităţile bancare, hipermarketuri și centre comerciale, pentru a verifica sistemele de pază.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *