Web Analytics
scris miercuri, 01.05.2024

Aproape 3.000 de oameni la târgul de Florii organizat de Florin Frătică la Căteasca

Înainte de concertul lui Vali Vijelie, candidatul AUR și-a prezentat echipa de candidați la Consiliul Local

În premieră pentru comunitatea din Căteasca, Florin Frătică a organizat Târgul de Florii, un eveniment ce se dorește a fi permanentizat în anii care vin. Asta în buna tradiție pe care Florin Frătică a împământenit-o la Bradu, în cei opt ani în care a fost primar și în care a schimbat fața localității.

Aproape 3.000 de oameni la târgul de Florii organizat de Florin Frătică la Căteasca

George Simion a promis o ambulanță dacă la Căteasca va fi primar de la AUR

Acum, în calitate de cetățean al comunei Căteasca și candidat la funcția de primar din partea AUR, același Frătică promite că va moderniza și această comună, atât prin dezvoltarea infrastructurii și prin atragerea de fonduri europene, dar și printr-o serie de evenimente și spectacole cu invitați de renume. Primul pas l-a făcut în ziua de Florii, când s-au încins grătarele la Căteasca. Candidatul la primărie și-a serbat ziua de nume alături de consăteni, cărora le-a oferit un spectacol din care n-au lipsit Vali Vijelie, Axinte de la Vacanța Mare și alți interpreți tineri care i-au scos la horă și dans pe cei peste 2500 de participanți. Cum era de așteptat, vârful de audiență a fost atins la ora 20.00, când a început recitalul susținut de Vali Vijelie. Cu costiță afumată, mititei, cârnăciori și pește la gratar i-a îmbiat sărbătoritul pe consătenii săi pe tot parcursul zilei, cât a ținut târgul. De reținut că George Simion a promis o ambulanță pentru comună, în cazul în care candidatul AUR iese învingător.

Șeful AUR Argeș și consilierii de la Mioveni, Rociu și Topoloveni au venit să-l susțină pe Florin Frătică

De altfel, înainte de concertul lui Vali Vijelie, Florin Frătică a urcat pe scenă și-a prezentat echipa AUR de consilieri cu care vrea să modernizeze Căteasca. De la Târgul de Florii de la Căteasca n-a putut lipsi liderul Aur din Argeș, Bogdan Velcescu, prezent în cursul după amiezii, iar spre seară și-au făcut apariția primarul de la Oarja, Costel Bâlea, și consilierii locali Argentina Culcuș-Mioveni, Alin Rainea – Rociu și Gabriel Vasilescu – Topoloveni.
M.S.

Citește și Victor Ponta a dat în judecată statul român, DNA și pe procurorul Uncheşelu

Citește și Un interviu elegant cu Florin Frătică: „În politică, singurul lucru imoral e să pierzi”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită