Web Analytics

Aproape 100 de oameni protestează la Piteşti

de | 31.01.2017 22:50 | Actualitate

 Protest PITESTI
În jur de 100 de persoane s-au adunat, marţi seară, în Piaţa Vasile Milea din Piteşti, după ce Guvernul a adoptat, prin Ordonanţă de Urgenţă, proiectul de lege privind graţierea unor pedepse şi modificarea codurilor penale.
 
“Eu am ales să-mi reprezint aici familia, pentru a susţine România, pentru a susţine statul de drept, care în această seară a fost pus foarte, foarte greu la încercare. Aceste măsuri au fost adoptate aproape de miezul nopţii, fără consultare şi care sunt total îndreptate împotriva statului de drept. Nu este normal şi nu aşa se face” a declarat, pentru Jurnal de Argeş, Victor Bontea, unul dintre zecile de protestatari rămaşi până după miezul nopţii în centrul Piteştiului.
 
„N-a fost o manevră corectă, iar faptul că a fost votată seara spune multe. N-am culoare politică, nu contează cu cine am votat. Ce s-a întâmplat în seara asta, pe mine şi pe mii de români ne-a dezamăgit”, a declarat Simona Paprete, o piteşteancă ieşită cu familia la protest.

 
 Oamenii au scandat:  „Hoţii!”,  „Trădătorii!”, „Jos Guvernul”, „Demisia!”, „DNA să vină să vă ia!”, „Ieşiţi din casă dacă vă pasă!”. 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii