Web Analytics
scris vineri, 28.07.2023

Apeluri fără număr la 112 în cazul amantlâcului de la Poliţia Schitu Goleşti

În această lună expiră ordinul de protecție emis de Judecătoria Câmpulung la solicitarea polițistei de la Schitu Golești care a fost surprinsă de soț cu colegul amant în seara zilei de 20 aprilie. Instanța a dispus în luna mai ca, timp de două luni, soțul să păstreze distanța de minim 50 de metri față de polițistă și să nu o contacteze telefonic sau prin orice alt mijloc, cu excepția comunicărilor privitoare la copilul minor pe care îl au cei doi. S-a apreciat faptul că perioada de valabilitate a ordinului de protecție este suficientă pentru ca, citez, ”pârâtul (n.r.: soțul) să reflecteze asupra propriului comportament și să-l reformeze”.

Apeluri fără număr la 112 în cazul amantlâcului de la Poliţia Schitu Goleşti

Incident la restaurant

Ordinul instituit de Judecătorie a fost subsecvent unuia provizoriu emis de Parchetul Câmpulung pe 3 mai, la cincisprezece minute după miezul nopții și valabil timp de cinci zile. Cererea către instanță a fost înaintată în intervalul în care își producea efectele ordinul dat de procuror, pe data de 4 mai, iar pe 8 mai a fost analizată și admisă în parte.

Polițista a solicitat ordin de protecție reclamând faptul că este hărțuită de soț. Și chiar pe 2 mai s-a produs un incident care a determinat, în ultimă instanță, apelarea la protecția legii. Polițista se afla la un restaurant împreună cu fiul minor în vârstă de doi ani și cu colegul mult iubit, iar soțul a apărut și i-a filmat. A fost „cireașa de pe tort”, după cum a apreciat avocatul polițistei, adică, citez, „momentul în care reclamanta a spus să nu mai poate suporta acest comportament al pârâtului” (n.r.: citatele sunt din hotărârea judecătorească de instituire a ordinului de protecție). Pe de altă parte, avocatul soțului a susținut în fața instanței că pârâtul a ajuns întâmplător la acel restaurant, polițista nu fusese urmărită, iar situația a fost calmată, cumva, după ce bărbatul cu care se afla polițista la masă a sunat la 112.

Apeluri la numărul de urgențe au fost numeroase. Celui din seara zilei de 20 aprilie, atunci când soțul a filmat-o pe polițistă la sediul de la Schitu Golești, i-a urmat altul chiar pe 21 aprilie, atunci când, potrivit avocatului reclamantei, cei doi soți, aflați la domiciliul conjugal, s-au certat, iar ”pârâtul a apelat serviciul 112 spunând că soția sa țipă și să se asigure că el este primul care sună la poliție”.
Pe 20 septembrie are loc prima înfățișare în procesul de divorț intentat de soț.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Sex cu finalizare la 112 în sediul secţiei de poliţie Schitu Goleşti

Citește și Bărbatul înşelat de soţie cu şeful de post din Schitul Goleşti a intentat acţiune de divorţ

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *