Web Analytics

Apel umanitar impresionant pentru micuța Erika, fetița profesoarei UPIT, Ramona Duminică

de | 4.03.2023 11:11 | Actualitate, Home

Un apel disperat pentru cazul special al unei profesoare din cadrul Universității din Pitești, Ramona Duminică, a fost lansat in spațiul virtual de rectorul Dumitru Chirleșan care a scris pe pagina lui de Facebook:

“Dragii mei,
Fac din nou apel la sufletul vostru.
Știu că putem ajuta. Ați mai făcut-o.
Mult, puțin, un gând bun, o rugăciune, ce, cât și cum puteți.


Erika Andreea Duminică, fata colegei noastre, Ramona Duminică, lect. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice și Drept din cadrul Universității din Pitești, care, până acum o săptămână era un copil sănătos și fericit, a fost diagnosticată la București și la o clinică din Turcia cu un tip agresiv și neoperabil de tumoare canceroasă, localizată în tulpina creierului.


In acest moment a început tratamentul prescris la clinica din Turcia, tratament care va fi de durată și care implică costuri importante.


Pentru cei care doresc să contribuie la susținerea financiară a tratamentului, pot folosi următoarele conturi :

RO38BRDE030SV20460280300 – Titular Duminică Florina Ramona
RO73BTRLRONCRT0421561701 – Asociația Speranță și Sprijin pentru Oameni, reprezentată prin Stanciu Ionuț, cu specificația ”cazul medical Duminică Erika Andreea”, este mesajul transmis de către rectorul UPIT, Dumitru Chirleșan.

Cadre universitare dar și alți piteșteni, impresionați de ceea ce este o adevărată dramă pentru o mamă, au făcut donații și au făcut cunoscut imediat cazul în online.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *