Web Analytics

Apel la voluntariat în lupta anti Covid. Se dau și bani!

de | 9.12.2020 09:15 | Actualitate

Vrei să dai o mână de ajutor? Fii voluntar!
Ești student în anul 3 sau 4 la specializarea Asistență Medicală Generală? Înscrie-te ca voluntar în sprijinirea unităților sanitare și a serviciilor de urgență prespitalicească pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID – 19.
Ca voluntar beneficiezi de:
– indemnizație de 2500 lei/lună;
– cazare și masă la care se adaugă o indemnizație suplimentară de 20 lei/zi, dacă ești repartizat la unități medicale din alte localități decât în cea în care studiezi sau locuiești;
– o perioadă contractuală de două luni care se consideră stagiu de practică în unități sanitare.
Pentru înscriere în programul de voluntariat puteți suna la următoarele nr. de telefon: 0726224349, 0348453260 sau la adresa rectorat@upit.ro. Acesta este apelul Universității din Pitești către propriii studenți, de a se alătura luptei anti Covid. Rectorul Dumitru Chirleșan: „Adresez și pe această cale, studenților UPIT, celor care studiază la Asistență Medicală, rugămintea de a se oferi voluntari pentru frontul atât de dificil, al bătăliei cu COVIDul. Spitalul de la Mioveni, dl dr Trăilă și colegii dumnealui au mare nevoie de orice ajutor, chiar dacă nu sunteți extrem de specializați, încă.
Pe lângă satisfacția personală, umanitară, veți câștiga experiență de mare valoare pt viitor și chiar și o indemnizație rezonabilă.
Vă puteți adresa direct Spitalului Mioveni sau la secretariatul facultății. Vă mulțumesc din suflet pentru înțelegere și inițiativă”.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii