Web Analytics

Apariţii surpriză la Porţile Deschise de libanezul Murad

de | 11.10.2017 20:55 | Culise

2 02Săptămâna trecută, fabrica ”Bunătăți de Topoloveni”, pe care familia libanezului Mohammad Murad a  transformat-o în brand național, a organizat o reușită acțiune de marketing și de PR, sub forma unor porți deschise. Care porți au fost foarte deschise și pentru o serie de personalități a căror apariție s-a dovedit neașteptată.

Începem cu mâncătorul de unguri Rareș Bogdan, care l-a luat și pe patronul său, Cozmin Gușă, în elicopterul de fițe cu care a aterizat la Topoloveni. De unde am tras concluzia că Realitatea TV e prima televiziune aflată în insolvență care își permite elicopter. Vorba vine își permite, știm și noi că elicopterul a fost plătit de familia Murad, însă am subliniat asta ca să-i ofticăm pe unguri.

2 01A doua apariție pitorească a fost cea a ministrului agriculturii, Petre Daea, care s-a dus țintă la primul cioban pe care l-a întâlnit în cale și căruia i-a mângâiat, cu o profundă afecțiune, sarica de oaie. Minute bune s-a întreținut ministrul ”Oaie” și cu Constantin Nicolescu. Iar aceasta a fost cea de-a treia apariție neașteptată de la Topoloveni, însă prima ca importanță în plan local. Și spunem asta după audiența pe care a generat-o nea Costică. Parcă nu voia să-l mai lase ministrul Daea din brațe pe Constantin Nicolescu, atât de mult i-a făcut plăcere reîntâlnirea cu acesta. Apoi ziariștii au fost preferații lui nea Costică, cu ei s-a întreținut minute în șir, ca în vremurile de odinioară. Nici oamenii obișnuiți nu au fost ocoliți de Nicolescu, a dat mâna cu foarte mulți dintre cei prezenți și, surprinzător sau nu, majoritatea dintre ei i-au zâmbit și l-au tratat ca pe adevăratul lider al județului. Mai puțin spre deloc a vorbit Constantin Nicolescu cu colegii săi din fruntea PSD Argeș. Ba chiar a evitat să stea în preajma lor, ca să nu le facă vreun paparazzo poze. Și reciproca, în materie de răceală, e valabilă, dovadă că nu veți găsi vreo poză de la Topoloveni cu Nicolescu și vreun actual lider al PSD Argeș alături. C-așa e în viață, când colegii de ieri îți devin străinii de azi.

A patra apariție surpriză a fost cea a industriașului Gheorghe Badea, cel mai bogat om din Argeș, care nu prea iese la evenimente organizate în afara Piteștiului. Însă Badea și-a rupt din timp ca să meargă la țară, la Topoloveni, probabil și în calitatea sa de  vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie Argeș.

2 03Ultima apariție neașteptată, însă nu cea din urmă ca importanță, mai ales dacă privim în viitorul apropiat, e cea a directorului adjunct de la Finanțe, Dorin Falcă. Zgârcit cu aparițiile publice, deși e printre puținii șefi de instituție deconcentrată din Argeș care trec granița județului ca influență, Falcă a surprins multă lume. Și totul în contextul în care actualul director plin de la Finanțe, Petre Cojocaru, a anunțat că iese la pensie din ianuarie. E adevărat că unii dintre PSD-iști nu-l iubesc pe Falcă, dar la fel de adevărat e și că mulți sunt dispuși să-l reevalueze și accepte, prin prisma fantasticelor sale relații la nivelul regionalei de la Prahova, dar și la minister. Iar la mijloc e vorba de un calcul pur evreiesc: mai bine la noi, decât să-i întârim pe alții. Miza o reprezintă, cum spuneam, relațiile lui Falcă la București și la Ploiești, acolo unde, de multe ori, se ridică un un zid de netrecut, când vine vorba de investiții sau ajutor pentru județul Argeș. Și apropo, să nu vă imaginați că Dorin Falcă a venit neinvitat la Topoloveni. A venit chiar foarte invitat, în primul rând de gazdă, de primarul Gigel Boțârcă, dar și de alții, la fel de influenți și de PSD-iști.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii