Web Analytics

Aparatură medicală nouă la Spitalul Orășenesc Mioveni

de | 16.08.2022 12:01 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Spitalul Orășenesc Mioveni, a finalizat implementarea proiectului cu tiltul „Creșterea capacității de gestionare a crizei cauzată de virusul COVID – 19 prin dotarea cu aparatură medicală a SPITALULUI ORĂȘENESC MIOVENI”, Cod SMIS 140129, finanțat prin Programul Operțional Infrastructura Mare (POIM), Axa Prioritară 10 – Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, Obiectivul Specific 10.1 Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de Covid-19 și al consecințelor sale sociale.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de Autoritate de Management.

Citește și: ,,ÎNGRIJIM CU EMPATIE!” – CAMPANIA LANSATĂ DE OAMGMAMR ARGEȘ LA SPITALUL ORĂȘENESC MIOVENI

Obiectivele specifice ale proiectului au fost:

  • Dotarea Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală și de analize medicale, CPU pentru afecțiuni complexe cu abordare pluridisciplinară (Ortopedie-traumatologie, Ostetrica-ginecologie, Chirurgie), Secția Boli Infecțioase, Compartiment ATI) și sunt destinate pacienților cu infecție de coronavirus.
  • Imbunătățirea accesului la servicii medicale a persoanelor din județul de implementare prin creșterea stării de sanitate publică.

Valoarea totală a Contractului de finanțare este de 23.798.474,57 lei, echivalentul a 4,9 milioane de euro, valoare totală eligibilă nerambursabilă. Proiectul este finanțat 100% prin FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regională).

Data începerii proiectului este 15.10.2020.

Data finalizării proiectului, conform contractului de finanțare, modificat prin act adițional nr. 1, este 31.08.2022.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *