Web Analytics

APĂ CANAL 2000 SA recomandă urgentarea racordării la apă și canalizare a imobilelor de pe strada Dumitru Brătianu din Piteşti

de | 21.01.2021 10:06 | Actualitate, Politica si Administratie

Având în vedere că din luna martie a anului curent vor începe lucrările de modernizare a străzii Dumitru Brătianu din municipiul Piteşti, SC Apă Canal 2000 SA recomandă proprietarilor care deţin imobile pe această stradă, care nu au fost cuprinse în proiectul implementat de societate pe fonduri europene, să urgenteze demersurile pentru racordarea imobilelor la reţelele de apă şi de canalizare.

CITEȘTE ȘI…Întâlnirea Asociatiei Municipiilor din România (AMR) cu Guvernul Cîțu

Menţionăm că pe strada Dumitru Brătianu au fost introduse reţele de alimentare cu apă şi de canalizare şi au fost executate căminele aferente la limita de proprietate cu fonduri europene, în cadrul contractului de lucrări CL4 „Reabilitarea şi extinderea conductei de aducţiune, reţelei de distribuţie şi reţelei de canalizare în aglomerarea Piteşti, localităţile Piteşti şi Ştefăneşti parţial‟, cuprins în Proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Argeş“.

În sensul celor de mai sus, proprietarii imobilelor care nu au fost cuprinse în proiectul pe fonduri europene trebuie să depună la Ghişeul Unic al societăţii din Piteşti, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, sau prin e-mail, la adresa contact@apa-canal2000.roComandă întocmire documentaţie tehnică necesară pentru branşare la reţeaua de apă şi racordare la reţeaua de canalizare, însoţită de următoarele documente în copie:

  • act de identitate proprietar(i)
  • act de proprietate / închiriere / moştenire
  • plan de situaţie şi plan de încadrare în zonă
  • dovada achitării contravalorii avizului şi proiectului (511,70 lei, inclusiv TVA).

 

foto: descriptiv

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii