AOA ARGEȘ: Pasionații de cai putere vor putea admira cele mai noi modele de automobile expuse de cei mai reprezentativi dealeri auto din județ

de | 20.06.2021 09:48 | Actualitate, Economie

Vrei o mașină nouă? Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș vă invită la o nouă ediție a Salonului Auto Pitești ce se va desfășura în Piața „Vasile Milea”, începând cu 22-27 iunie 2021. 

Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Pitești. Potrivit președintelui Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, Dan Ionescu, Salonul Auto din Pitești va conține atât ofertele personalizate ale fiecărui dealer auto prezent prezent la eveniment, cât și o serie de beneficii și promoții active doar pe timpul expoziției, oferite de organizatori.

Astfel, cumpărătorii unui nou autoturism nou pot avea parte de reduceri semnificative și oferte pe care, în afara expoziției, nu și le-ar putea permite sau ar necesita un efort financiar suplimentar. 

(Antoniu Neguț)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii