Web Analytics

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

de | 6.02.2023 09:20 | Actualitate, Home

A.I.V. MATERIAL CONSTRUCT SRL, titular al proiectului ”Înființare fabrică peleți în cadrul societății A.I.V. MATERIAL CONSTRUCT SRL”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluare de impact asupra mediului, fără evaluare adecvată și fără evaluare a impactului asupra corpurilor de apă, de către Agenția pentru Protecția Mediului  Argeș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul”Înființare fabrică peleți în cadrul societății A.I.V. MATERIAL CONSTRUCT SRL”, propus a fi amplasat în Schitu Golești, sat Schitu Golești, punctul ”Acasă”, tarla 17, nr. cad.81991, județul Argeș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Argeș cu sediul în Pitești, strada Egalității, nr. 50, județul Argeș, în zilele de luni-vineri între orele 10.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet:http://apmag.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare la sediul A.P.M. în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *