Web Analytics

Anunț privind finalizarea proiectului „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII UNIV STONE ARG S.R.L. PRIN ÎNFIINȚAREA UNEI LINII DE PRELUCRARE PIATRĂ NATURALĂ”

de | 12.11.2020 16:54 | Actualitate, Economie

ANUNȚ DE PRESĂ

Pitești, noiembrie 2020

Privind finalizarea proiectului „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII UNIV STONE ARG S.R.L. PRIN ÎNFIINȚAREA UNEI LINII DE PRELUCRARE PIATRĂ NATURALĂ”

S.C. UNIV STONE ARG S.R.L., în calitate de beneficiar, anunţă finalizarea proiectului cu titlul „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII UNIV STONE ARG S.R.L. PRIN ÎNFIINȚAREA UNEI LINII DE PRELUCRARE PIATRĂ NATURALĂ”, Cod SMIS 112307, proiect cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, 2.1 –Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Contractul de finanţare nr. 2409 a fost semnat în data de 21.06.2018 cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și
Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului l-a constituit dezvoltarea și creșterea competitivității societății, in vederea dezvoltării locale durabile și a creării unui pol concurențial în Regiunea Sud-Muntenia.
În acest sens, firma a achiziționat o serie de echipamente IT, sisteme de iluminat ecologic, utilaje și echipamente specifice fiind inființată o linie de prelucrare piatră naturală. Fluxul tehnologic modern, performant contribuie la diversificarea activității societății, fapt ce se va reflecta in dezvoltarea sustenabilă a societații, la respectarea normelor de mediu si la poziționarea competitivă a UNIV STONE ARG S.R.L. pe piața specifică.

Obiectivele specifice ale proiectului:
– Înființarea unei linii moderne, performante, pentru prelucrare piatră naturală
– Creșterea cifrei de afaceri cu 10% la 1 an de la finalizarea proiectului
– Crearea a 5 locuri de muncă permanente, cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată

Rezultatele așteptate:
– Achiziția de echipamente și utilaje specifice prelucrării pietrei naturale
– Dezvoltarea sustenabilă a societății
– Asigurarea egalității de șanse (pentru angajați, viitorii angajați sau clienți), fără a se face vreo deosebire bazată pe origine etnică sau rasială, de religie, de sex, dizabilități sau orientare sexuală

Impactul pozitiv a fost resimțit și în dezvoltarea companiei, prin achiziționarea de utilaje noi, moderne, care au permis trecerea societații la un stadiu superior de dezvoltare, prin introducerea unui nou cod CAEN in activitatea firmei și creșterea potofoliului de clienți, inclusiv a cifrei de afaceri.

Valoarea totală a contractului de finanţare a fost de 1.022.465,85 lei, valoarea totală eligibilă fiind de 859.215,00 lei. Valoarea eligibilă nerambursabilă a fost de 773.293,50 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din F.E.D.R. 657.299,47 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Naţional 115.994,03 lei, iar co-finanţarea eligibilă a beneficiarului 85.921,50 lei.

Valoarea neeligibilă inclusiv TVA a proiectului a fost de 163.250,85 lei.
Durata de implementare a proiectului a fost de 46 de luni (06.03.2017- 31.01.2021).
Locul de implementare a proiectului este inregistrat ca punct de lucru la adresa din: Regiunea Sud-Muntenia, judetul Arges, localitatea Oraș Ștefănești, Șoseaua București-Pitești, nr.9, județ Argeș
Detalii suplimentare puteți obține de la: Bogdan Gabriel IOANICESCU – Administrator, tel: 0722 942 544, e-mail:
univstone@gmail.com.

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020

regio.adrmuntenia.ro | facebook.com/adrsudmuntenia | www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii